A párahűtés felhasználási területei

Családi házak teraszhűtése

A TecnoCooling kültéri klíma rendszert nagy hatékonysággal alkalmazzuk az épületekhez kapcsolódó teraszok, balkonok, kerti pihenők esetében. A nyári kánikulában ezek a helyek - főleg a déli, délnyugati fekvésű teraszok - napközben szinte használhatatlanok, de koraeste sem szívesen ül senki a 30°C feletti hőségben.

Az esti órákban pedig - külön adagoló használatával természetes hatóanyagú szúnyogriasztót alkalmazva - a kellemetlenkedő repülő rovarokat, szúnyogokat is távol tarthatjuk.

Minél melegebb a levegő, a speciális szórófejeken keresztül mikron nagyságú vízcseppekre porlasztott víz annál jobban tudja kifejteni pozitív hatását, annál hatékonyabb és érzékelhetőbb a teraszklíma intenzitása. 30 fok feletti hőmérséklet esetén ez érték a 8-12 °C-ot is eléri.

A rendszer segítségével tehát a teraszok, kerti pihenők használata a nap minden szakában kellemessé tehető.

Teraszűtési technológiánk alkatrészeit tudatosan úgy tervezték, hogy egy rendszer kivitelezésénél ne legyen megoldhatatlan feladat. A mindig egyedileg tervezett vonalsoros rendszer alkatrészei teljesen a környezetbe illeszkedőek, "elrejthetők", szinte észrevétlenek. A Mobil Klíma és az EuroJet pedig modern formájával kifejezetten érdekes, a modern környezethez illő megjelenéssel bír.