Termékek/webáruház - Vonalsoros párahűtés

 Vonalsoros kültéri klíma rendszer

 

A TecnoCooling hűtési tecnhnológiája egyedülálló abban a tekintetben, hogy a rendszer tetszés szerint bővíthető elemekből tevődik össze. Ennek köszönhetően nincs olyan helyzet, nincs olyan helyszín, ahol ne lenne megoldható a kivitelezés. A flexibilis csövek, hajlékony fém fűvókatartók és a sokféle kiegészítő segítségével minden területen a lehető legideálisabb rendszert tudjuk kialakítani, így a teraszklíma - kültéri klíma rendszer biztosan a maximumot nyújtja.

Cégünk emellett folyamatosan új innovációk bevezetésén dolgozik, hogy ügyfeleinknek egyre tökéletesebb és sokoldalúbb szolgáltatásként prezentálhassuk párahűtő termékeinket.

 

Párakapu

Több vonalsoros rendszer összekötésével, a térben tetszés szerint variálva sokoldalú kialakításra van lehetőség. Ideálisan alkalmazható rendezvényeken, ünnepségeken, esküvőkön, felvonulási utak mentén, frekventált bejáratok klimatizálására, ugyanakkor figyelemfelkeltésre is kiválóan alkalmas. Használatával igazán egyedivé és különlegessé tehető minden szabadtéri esemény.

A fedett, de nyitott terek hűtése legideálisabb esetben és módon úgy oldható meg, ha az adott helyet úgynevezett párafüggönnyel vesszük körbe. A hűtés így minden irányból érvényesül, s a hűtött, hűvösebb levegő nem "szökik el" a külső térbe. Jelentős hőmérsékletcsökkentő hatása abban az esetben is érvényesül, ha ez az ún. legideálisabb állapot nem alakítható ki.

Kerti építményekre szerelve

Egyszerűen alkalmazható kerti építményekre, filagóriákra, pergolákra szerelve.

Megjelenése visszafogott, sőt, mondhatni elegáns. A csúcsminőségű fém alkatrészek és az egyszerű műanyag fekete csövek illeszkednek a mai kerti berendezésekhez. Az elemek rögzítése egyszerű, a rendszer gyorsan és tisztán kivitelezhető, karbantartása könnyen és gyorsan elvégezhető

A termékek árlistáját itt találja, illetve a linkre kattintva látogasson el webáruházunkba, ahol a kültéri klíma rendszer minden elemével megismerkedhet.

 

Az alábbi linkekre kattintva tekintse meg néhány referenciánkat, ahol a vonalsoros kültéri klíma rendszer segítségével tettük hővösebbé, élhetőbbé a forró teraszokat.

Capri Pizzéria teraszának kültéri klimatizálása - Budapest

Ötkert - A szórakozókert - belső udvar kültéri hűtése, Budapest

3 in 1 Restaurant - kültéri étkező rész párahűtése - Budapest, M3 Szilas pihenő

Zamárdi kalandpark - vonalsoros, ventilátoros és Art kültéri hűtés - Zamárdi